Sinds kort hebben we een nieuw merk in de salon: 18.21 Man Made Wash. Deze fijne flessen shampoo van formaat zijn erg populair en we hoefden er dan ook niet lang over na te denken om het product in onze salon te gebruiken. We geven je 3 redenen waarom Man Made Wash niet alleen geliefd is bij onze eigen kappers, maar ook bij heren.

Het allerbelangrijkste natuurlijk: de kwaliteit van dit product. Man Made Wash bevat geen sulfaten en parabenen waardoor het een mooi resultaat geeft; je haar wordt er soepel van, maar blijft toch stevig. En ook fijn: je haar krijgt een lichte, gezonde glans. De shampoo reinigt, versterkt en hydrateert, waardoor je het ook als conditioner en douchegel kan gebruiken. Je huid blijft natuurlijk aanvoelen en wordt niet droog, strak of vet.
Een goede shampoo die ook nog eens lekker ruikt? Dan is dit je nieuwe favoriete product. De Man Made Wash kenmerkt zich namelijk door de heerlijke geur. Het is een geur die we zelf niet kunnen weerstaan zodra er een fles open gaat, misschien is dat de reden waarom mannen er ook zo dol op zijn? Er zijn maar liefst 4 varianten en we hebben ze allemaal in de salon: Spiced Vanilla, Sweet Tabacco, Absolute Mahogany en Noble Oud.


Tot slot natuurlijk de verpakking: want dit zijn geen gewone flessen shampoo. Deze shampoos zijn gebotteld in een fles die de stoere en luxe uitstraling hebben van een whiskyfles. Met recht een fles die je ongegeneerd in de badkamer kan laten staan dus. En dat maakt het ook nog eens extra leuk om een fles cadeau te doen aan je partner, vader, broer of vriend. Bovendien zit er maar liefst 530ml in een fles, waardoor je lekker lang kan genieten van deze shampoo(geur).
Een zeer fijne alles-in-1 shampoo die enorm praktisch is dus, want hij is ook ideaal voor de baard. Kom je hem uitproberen in de salon? En heb je eenmaal je favoriete geur ontdekt, dan kun je voor €29,- je eigen fles mee naar huis nemen.

CONTACTGEGEVENS

Nieuw logo voor Arti Hair Huizen

OPENINGSTIJDEN

LOCATIE