Het is FEEST want Arti Hair bestaat 1 November 30 jaar. Dit willen wij de hele maand vieren samen met jullie. Gedurende de maand November zijn er verschillende acties waardoor jullie kunnen meedelen in de feestvreugde. We starten de maand daarom met een Feestweek bij Arti Hair, deze loopt van 1 tot 5 November. Al nieuwsgierig wat je allemaal kunt verwachten?

Arti Hair 30 jaar

Van 1 tot 5 November mag iedere klant bij het afrekenen een lootje trekken. Het lootje kan jou tot wel 25% korting opleveren op de behandeling of tot 30% korting op uw favoriete L’anza product. 

Op zaterdag 4 November is er een schoonheidsspecialiste bij ons in de salon aanwezig. Zij kan je vrijblijvend voorzien van advies met betrekking tot haar vakgebied.

Tijdens deze Feestweek krijgt iedere klant een heerlijk chocolaatje bij de thee of koffie in plaats van het gebruikelijke koekje. Deze chocolaatjes zijn speciaal gemaakt door Lindy’s Patisserie voor deze feestelijke gelegenheid. Want bij een verjaardag hoort uiteraard een traktatie.

Tot slot is er een Arti Hair Advent kalender actief tijdens de maand November. Elke 30ste klant bij de kassa mag een vakje openmaken. Hierdoor is er elke dag een winnaar die meedeelt in onze feestvreugde. Op zaterdag zijn er zelfs twee gelukkige winnaars. Wat u kunt winnen? Onder andere: een cheque voor een behandeling ter waarde van €100,-, Smartwatch, Ray-Ban zonnebril of een gratis L’anza product.

Advent kalender Arti Hair 30 jaar

CONTACTGEGEVENS

Nieuw logo voor Arti Hair Huizen

OPENINGSTIJDEN

LOCATIE