Ben je al langer klant bij ons, dan zal je haar ongetwijfeld kennen: Arnolda werkt namelijk al 30 jaar bij Arti Hair. Hoogste tijd dus om haar beter te leren kennen aan de hand van haar persoonlijke favorieten. 

“Ik werk nu 40 jaar als kapster, waarvan 30 bij Arti Hair. De afwisseling van dames en heren kappen vind ik erg fijn! Het leukste van mijn vak is dat ik nooit met tegenzin naar mijn werk ga, de klanten maken echt mijn dag. Je hoort zoveel verschillende verhalen en daarbij is het ook nog eens nuttig om de ervaringen van klanten te horen, vooral wanneer je specifieke plannen hebt voor hun haar.”

 

Wat is je favoriete product van dit moment?

 

 

“Ik heb er eigenlijk meerdere want ik vind alle producten van L’anza erg fijn. Mijn favorieten zijn toch wel het volume poeder en de leave-in conditioner van de kleurlijn. Het volumepoeder strooi je bij de aanzet van het haar waardoor het niet inzakt en het haar lekker stevig aanvoelt. De leave-in conditioner doe je in je haar na het wassen op handdoek-droog haar. Het is een heerlijk verzorgingsproduct en beschermt je haar ook nog eens.”

Arnolda kapster Arti Hair

 

Wat is je favoriete haartool?

“Ik gebruik de flat topper heel veel. Dit is een brede kam die we vroeger veel gebruikten voor een blockhead. Dat is nu niet meer in de mode, maar ik gebruik hem nog steeds heel veel bij de heren omdat je er een mooie overloop aan de zijkanten en achterkant mee kunt maken.”

Wat is je favoriete bron voor inspiratie?

“Vroeger hadden we modellenboeken, maar die hebben we niet meer nodig, want op social media vinden we alles! Ik kijk dan ook graag op Instagram naar kapsels en laat me daar bijna dagelijks inspireren door alle foto’s en filmpjes met trends, producten en haarstijlen.”

Welke tip geef je graag aan klanten mee?

“Je wordt helaas nooit wakker met een mooi kapsel. Dus maak het iets vochtig, gebruik een föhn of krulborstel, een styling- of droogshampoo, maar doe iets! En vergeet niet ook even naar de achterkant te kijken, want heel vaak staat een kruin helemaal open. Besteed er ’s morgens een klein beetje aandacht aan en je gaat een stuk fijner de dag door!”

CONTACTGEGEVENS

Nieuw logo voor Arti Hair Huizen

OPENINGSTIJDEN

LOCATIE