logo 809836513
movie_klein
nieuwsbrief_klein

> Kérastase Curl Manifesto

kerastase curl manifesto 430

Heb jij krullend haar, dan weet je hoe belangrijk goede verzorging van je haar is. Krullend haar heeft van nature namelijk meer verzorging nodig dan stijl haar. Ieder haartype heeft natuurlijk een specifieke behoefte en bij krullend en afro haar is dit hydratatie. Krullend en afro haar droogt namelijk snel uit door de structuur van het haar. Om droog krullend haar optimaal te verzorgen heeft Kérastase deze nieuwe Curl Manifesto lijn opgezet met unieke producten!

Verschillende krultypes

Ik stipte het net al kort aan, maar je kunt haar verdelen in verschillende krultypes. Bij Kérastase gaan zo ook uit van deze krultypes en hebben hiervoor verschillende producten toegevoegd. In het kort heb je 3 verschillende krultypes; Slag, Krullen en Afro haar. Elk krultype heeft een eigen behoefte qua verzorging en styling  en hiervoor hebben we dan ook onderstaande routines samengesteld. 

Verzorgende routines per krultype

De producten van Curl Manifesto kun je mixen en matchen om voor jouw haartype een perfecte routine op te zetten. Met deze routines heb je een goede basis om het optimale uit jouw krullen te halen!

Krultype 2: Slag

Met krultype 2: Slag; zul je je haar in optimale conditie moeten krijgen om de krullen naar boven te krijgen die je graag wilt. Je gebruikt hier de shampoo en conditioner om het haar in topconditie te krijgen. Daarna gebruik je de Gelée Gelcrème om het haar in de krul te kneden. Deze gelcrème geeft het haar een extra hydratatie, maar zorgt er daarnaast voor dat de krulvorm geaccentueerd en versterkt wordt. Deze producten verzwaren niet, de krul zal dus niet uitzakken!

Krultype 3: Krullend haar

Hoe meer krullen in je haar des te meer vocht en voeding je haar nodig heeft. Met krultype 3 vervang je dan ook de conditioner met een masker dat je haar intenser voedt. Je krullen hoeven minder ondersteund te worden met een stylingsproduct, vandaar dat de gelée vervangen wordt met de crème de jour fondamentale.

Krultype 4: Afro haar

Voor type 4 haar, afro haar, is er een extra aanvulling op het krultype 3 pakket, namelijk de huile sublime repair deze voedende haarolie is goed voor haar en hoofdhuid. In het haar zorgt de olie ervoor dat het haar makkelijker ontwart en beter in model te krijgen is.

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25