logo 809836513
testimonial_klein-D
nieuwsbrief_klein2

> Kérastase Chroma Absolu

Kérastase Chroma Absolu voor Gekleurd Haar

Van blond naar bruin, bruin naar rood of alle kleuren van de regenboog. Met het verven van je haar kun je alle kanten op. Hoe heerlijk is het je look even helemaal om te gooien. Helaas is het verven van je haar niet altijd zonder gevolgen, de chemische behandelingen die komen kijken bij het verven van je haar kunnen er voor zorgen dat het sneller beschadigd. Daarom wil je de ultieme verzorging voor gekleurd haar. Die is er nu in de vorm van Kérastase Chroma Absolu!

Kérastase Chroma Absolu is een uitgebreide verzorgingslijn voor verschillende soorten gekleurd haar. Zo kun je jouw geverfde haar ook optimaal verzorgen!

Chroma Absolu is ter vervanging van de Kérastase Réflection lijn. De producten zijn vernieuwd en hebben een nieuwe formule en een nog betere werking!

De werking van Chroma Absolu

Zoals je net kon lezen is het belangrijk je haarschubben te sluiten en de porositeit tegen te gaan. Hoe doen de producten van Chroma Absolu dit? Het antwoord zuur. Dit klinkt misschien gek maar zuren herstellen de natuurlijk ph-balans van het haar waardoor de schubben weer gaan sluiten. In het Chroma Absolu assortiment vind je drie soorten zuren; Melkzuur, Tartarinezuur en Aminozuur. Deze zorgen voor het sluiten van de haarschubben, maar hebben elk ook nog een eigen kracht.

  • Melkzuur: Exfolieert de losse delen van de haarvezel.
  • Tartarinezuur: Vermindert de oxidatie van het haar, waarmee het beschermt tegen kleurveranderingen.
  • Aminozuur: Bouwt de middenlaag van het haar weer op. Uit deze laag krijgt je haar zijn elasticiteit en kracht.

Naast de kracht van deze zuren is er ook nog de genezende kracht van de Centella Asiatica plant toegevoegd. Deze plant helpt de haarvezel te herstellen en maakt het haar weer gezond.

Kom langs en we adviseren je graag het beste product dat bij jou haar past.

ChromaAbsolu430

nieuws r

 

Oostermeent Zuid 126
1274 SW Huizen
035 - 52 51 52 3

ma-di 9.00-18.00 uur
wo-do-vr 9.00-21.00 uur
za 9.00-17.00 uur

3 avonden per week open!

Gratis W i f i


GooglePlus-Logo25-25facebooklogo63-25
 InstagramLogo25 25